Achizitioneaza un detergent pardoseli profesional eficient

Realizarea de servicii profesionale de curatenie imbunatateste standardul de servicii in mediul HoReCa. Pentru o curatenie profesionala este nevoie in primul rand de detergenti profesionali. Bucatariile, articolele de bucatarie, grupurile sanitare, baile, geamurile, covoarele, mochetele, tapiteriile, pardoselile, prosoapele, lenjeriile, fetele de masa si multe altele trebuie curatate in mod regulat si cat mai eficient posibil.

Pentru a oferi clientilor un grad sporit de curatenie, restaurantele, hotelurile si alte unitati au nevoie doar de produse de inalta calitate. Cea mai indicata solutie este achizitionarea de detergent pardoseli profesionali de la furnizori de incredere de produse online, care comercializeaza diverse marci de produse de cinci stele.

Nu vei putea sa faci curat daca nu ai la dispozitie ustensilele enuntate in randurile de mai sus sau daca nu ai echipamente de protectie.

Tot in ceea ce priveste instrumentele de curatat, trebuie sa ai in vedere achizitionarea urmatoarelor: mop, galeata, matura, lavete, bureti de curatat vase, buretei din sarma, lavete din microfibra, pulverizatoare de solutii, saci menajeri si manusi menajere. Este foarte important sa se foloseasca manusi in procesul de curatenie pentru a nu avea probleme la nivelul pielii din cauza unor astfel de produse concentrate. Intotdeauna sa urmaresti cu grija indicatiile scrie pe ambalaj.

Care este importanta unor detergenti biodegradabili?

In ceea ce priveste biodegradabilitatea unor detergenti, aceasta este foarte importanta. In acest detaliu consta, de fapt, capacitatea unor detergenti care sunt aflati in apele reziduale de a se putea descompune sub actiunea oxigenului si a microorganismelor.

Multi detergenti aparuti pe piata sunt realizati din compozitii chimice rezistente la actiunea factorilor biologici. In acest fel, cand acesti detergenti intra in contact cu apa si mediul inconjurator nu pot fi eliminati cu usurinta. Ci, din contra, rezista si pot si sa afecteze apa sau mediul inconjurator.

Daca vrem sa crestem performanta detergentilor, trebuie sa se afle in compozitia acestora nitriti si fosfati, care au ca efect reducerea duritatii apei. Odata ce vor ajunge in apa, acestia vor avea capaitatea de a stimula inmultirea algelor, lucru daunator pentru mediul acvatic. Oxigenul este redus, lucru ce face ca viata sa fie imposibila in acel spatiu.

In plus, s-au facut studii in care s-a descoperit ca solurile agricole sunt tot mai infectate din cauza acestor detergenti care nu sunt biodegradabili

S-ar putea foarte bine sa se evite aceste evenimente neplavute daca in loc de detergenti chimici ar incepe sa se foloseasca detergenti biodegradabili. Este adevarat ca detergentii biodegradabili contin ingrediente active care nu deterioreaza suprafetele, se dizolva usor si nu sunt toxice pentru mediul inconjurator.

Care este compozitia detergentilor de pardoseli?

Compozitie chimica

Detergentii pentru pardoseli contin numeroase ingrediente active care curata eficient pardoselile de orice materiale. Triamina este una dintre componentele principale ale multor solutii de curatare a podelei. Este si un foarte bun dezinfectant. Componentele sale active prezinta urmatoarele actiuni:

  • biocid (eficient impotriva virusilor si microbilor);
  • fungicid (ucide multi microbi, cum ar fi mucegaiul);
  • algicid (previne multiplicarea microalgelor).

Biocidul include efecte bacteriostatice si bactericide. Efectul bacteriostatic inhiba cresterea si reproducerea bacteriilor si, datorita efectului bactericid, sinteza peretelui lor celular este perturbata, din cauza careia bacteriile mor.

Tiramina este eficienta chiar si in concentratii mici (dar cu cat solutia de curatare este mai concentrata, cu atat efectul dezinfectant este mai puternic si mai rapid). Si datorita faptului ca actiunea acestui ingredient activ poate continua mult timp chiar si dupa curatare, agenti chimici nu este nevoie sa clatiti pentru a curata podeaua.

In concluzie, ia si tu in considerare achizitionarea unui detergent pardoseli profesional si biodegradabil pentru a te bucura de un spatiu curat, dar pentru nici nu a exista riscul de a polua mediul inconjurator.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *