Acai Berry Diet forum / pareri

Acai Berry Diet are la baza fructe Acai Berry si extract de ceai verde. Acai Berry ajuta la arderea grasimilor si accelereaza metabolismul, mareste energia, ajuta la sistemul circulator, imunitar si digestiv dar are si un continut bogat in antioxidanti.

Cutia de Acai Berry Diet contine 60 de pastile si sunt suficiente pentru 4 saptamani, ceea ce este bine pentru persoanele care vor sa slabeasca mai repede.

Cum sa folosesti Acai Berry Diet

Consumati doua capsule de Acai Berry Diet in fiecare dimineata imediat dupa ce ati luat micul dejun cu un pahar de 200 ml apa.

Rezultatele dietei Acai Berry Diet

Dupa prima saptamana puteti observa rezultatele, va simtiti pline de energie si nu mai aveti pofta de mancare ca o aveti inainte de a folosi acest produs. Acest lucru se datoreaza picolinatului de crom care se afla in Acai Berry Diet si care reduce semnificativ pofta de mancare, mai ales de dulciuri. Din prima saptamana puteti slabi peste 3 kg si acesta este un motiv in plus pentru a urma dieta.

In a doua saptamana puteti slabi peste 3 kg si va simtiti mai relaxate deoarece acest produs ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

In a treia saptamana mai reusiti sa slabiti peste 3 kg si sunteti pline de energie si stomacul reuseste sa digere mai usor mancarea si nu va mai simtiti balonate.

In saptamana a patra reusiti sa mai slabiti peste 4 kg si in total puteti slabi pana la 15 kg cu ajutorul dietei Acai Berry si pueti ajunge la greutatea dorita deoarece continutul bogat de antioxidanti va ajuta sa aratati extraordinar.

Ati folosit cumva acest produs? Daca da asteptam parerile dvs sincere despre el!

About admin

2 thoughts on “Acai Berry Diet forum / pareri

  1. Plasa ?De ce?Nu sunt bune sau ca sunt scumpe?Stii pe cineva care nu a slabit ,sau care s-a ingrasat dupa aceia? :mrgreen:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *