4Femina acum si in Romania

4Femina a fost lansat in Romania de curand. 4 Femina este un supliment alimentar care protejeaza si face sa dispara efectele secundare cauzate de contraceptia orala.

Directorul general al Zdrovit Romania, Atilla Lorincz a spus ca: „Zdrovit Romania aduce pe piata romaneasca 4Femina, un produs revolutionar, unicul supliment alimentar care combate efectele adverse ale anticonceptionalelor. Fiind o companie care incearca intotdeauna sa tina pasul cu ultimele tehnologii, am reusit sa implementam cu succes cele mai noi standarde de calitate din dorinta de a oferi femeilor alternativa la efectele secundare ale anticonceptionalelor, efecte ce le determina sa renunte la aceasta modalitate contraceptiva in favoarea alteia. Cresterea in greutate, scaderea libidoului, retentia de apa si suprasolicitarea ficatului sunt cele mai frecvente reactii ale corpului uman la utilizarea de contraceptive orale.”

Acest supliment – 4Femina are in compozitie: acid, crom, extract de Guarana, extract de anghinare, de urzica si nu in ultimul rand cel de ceai verde si, administrand un singur comprimat pe zi pot disparea toate efectele secundare negative a contraceptivelor orale, iar starea de sanatate a organismului va fi mult imbunatatita. Acest lucru il vei simti imediat.

Atentie: nu cautati informatii despre acest produs sub numele de forfelina sau forfemina ci, simplu: 4Femina 😉

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *