Machiajul de seara – sfaturi pentru un machiaj perfect

Machiajul de seara este conceput de obicei pentru iesiri in oras care se prelungesc pana tarziu in noapte, dimineata sau pentru petreceri private, intre prieteni si familie. Diferit de cel de zi, mult mai indraznet si mai accentuat, facut sa iasa in evidenta, machiajul de seara necesita mult mai multa atentie si creativitate decat cel de zi. Unele femei nu se machiaza niciodata singure pentru petrecerile la care vor fi prezente.

Pentru acelea dintre ele care nu se simt destul de sigure pe aptitudinile lor pentru a se machia pentru evenimente importante, am creat acest mini-ghid cu sfaturi pentru un machiaj perfect, potrivit chiar si pentru un loc de munca in videochat.

  1. Tine cont de cromatica si tinuta

Machiajul de seara trebuie sa fie cumva asortat cu cromatica si tinuta aleasa de tine. Nu trebuie sa fie identice, dar nici diametral opuse. De exemplu, nu te vei machia cu fard albastru cand esti imbracata in rosu si invers. Daca tinuta va fi intens accesorizata, ar trebui sa purtati un machiaj simplu si viceversa. Mai putin inseamna mai mult in materie de aspect per total.

  1. Calitatea se observa

machiajAtunci cand seara va fi una lunga si nu numai atunci, alegeti produse de calitate care vor rezista si nu va vor distorsiona imaginea dupa cateva ore de dansat sau cateva pahare in plus. Nu este nimic mai urat decat farduri care se imprastie pe obraz, ruj care se intinde si rimel care curge.

  1. Baza de machiaj conteaza

Poate nu sunteti obisnuita sa folositi o baza de machiaj, dar ar trebui sa stiti ca aceasta poate face diferenta intr-un machiaj mai sofisticat. Baza de machiaj va ajuta fardul si fondul de ten sa stea la locul sau pe toata durata petrecerii.

  1. Evidentierea trasaturilor

Evidentierea trasaturilor frumoase la un loc de munca in videochat este un aspect esential pentru succes total. Nu se recomanda incarcarea tenului cu multe culori, stilul simplu, elegant este mult mai apreciat. Daca doriti sa va puneti in evidenta buzele pline puteti folosi un ruj aprins, dar nu veti mai accentua obrazul sau ochii. Daca va puneti in evidenta ochii cu fard gri inchis sau o linie de tus negru, folositi un ruj neutru pentru buze. Daca va veti accentua toate trasaturile in acelasi timp veti arata ca un kitch si sigur nu va doriti asta.

  1. Culori in functie de par

Unele femei isi doresc sa puna in evidenta parul si nu este nimic anormal in aceasta dorinta. Un par frumos, ingrijit ar trebui sa fie pus intotdeauna in valoare. Femeile cu un par inchis la culoare, cum ar fi brunetele vor simti nevoia sa isi inchida la culoare tenul folosind un fond de ten mai inchis si un ruj aprins, rosu sau maroniu. Pe de alta parte blondele aleg de obicei un machiaj simplu format doar din rimel si un luciu de buze tocmai pentru a-si evidentia parul sau pistruii.

Orice tip de machiaj ati alege trebuie sa tineti cont de aspectul vostru natural, de ce trasaturi vreti sa evidentiati si de tinuta pe care o veti purta. Totul trebuie sa se afle in armonie atat per ansamblu: machiaj – accesorii – tinuta, cat si la nivelul fetei: buze – ochi – obraz.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *