Firma ta are nevoie de un formular a1 pentru a functiona perfect!

Cu totii stim ca este destul de dificil pentru inceput atunci cand alegem sa ne deschidem o firma si sa intram intr-un domeniu total necunoscut noua, ei bine, chiar daca nu suntem in masura sa ne dam cu parerea legat de anumite domenii, asta nu inseamna ca trebuie sa dam inapoi si sa ne gandim ca nu vom reusi, ba dimpotriva! Exista atatea persoane avizate in fiecare domeniu care ne intereseaza, astfel incat sa ne pornim afacerea cu bine si sa ajungem la concluzia ca am luat decizia cea mai corecta!

Pentru a lua cea mai buna decizie posibila, trebuie sa angajam o serie de angajati cu studii superioare in domeniu si chiar cu experienta. Desi acest lucru poate parea cliseic, trebuie sa intelegem faptul ca fara experienta lor, nu vom ajunge prea departe! Datorita anagajilor sau colaborarilor cu persoane aviate si foarte pricepute, cifra firmei noastre poate sa creasca intr-un timp foarte scurt!

Probabil nu de putine ori ai auzit detalii despre un formular a1 si te-ai gandit oare ce reprezinta acest formular, ei bine, afla ca acesta este absolut necesar ca firma ta sa functioneze perfect iar tu sa nu ai parte de nereguli.

Acesta trebuie numaidecat prezentat de catre angajator sau titular, controlului competent din tara in care isi desfasoara toata activitatea, confirmand astfel situatia titularului legat de asiguratile sociale si de asemenea, indicand tara in care sunt platite cotizatiile de asigurari sociale.

Trebuie sa tii cont neaparat de faptul ca, daca nu platesti taxele sociale in statul in care iti desfasori activitatea, mai exact fara un formular a1, asta ar inseamna ca vei fi tras la raspundere din punct de vedere penal. Asadar, nu este de joaca cu aceste lucruri. Cu siguranta nu cred ca ai investi atat de mult in afacerea ta iar apoi sa dai gres pentru un asemenea lucru. Fa-ti toate demersurile legale care trebuie pentru firma ta si nu accepta nicio secunda sa lucrezi in ilegalitate, ca toate lucrurile sa fie asa cum se cuvine si sa nu ai parte de surprize neplacute din neant.

Conteaza mereu pe angajati foarte pregatiti cu experienta in domeniu, mai ales in cel al contabilitatii de care ai o mare nevoie! Afacerea ta trebuie sa mearga ca pe roate iar tu trebuie sa fii pregatit cu adevarat de colaborari interesante si avantajoase pentru tine! Nu rata aceste lucruri daca vrei ca firma ta sa creasca si sa ai parte doar de beneficii!

Indiferent de cat de greu apar rezultatele in primele saptamani, trebuie sa ai in vedere faptul ca esti la inceput de drum si este aproape imposibil ca toate sa se desfasoare asa cum iti doresti din senin! Cu multa munca, multa rabdare si pasiune, vei ajunge acolo unde ti-ai propus mai ales daca ai alaturi de tine angajati cu experienta si dornici de tot ce insemna rezultate pozitive si avantajoase!

Fa tot ce este necesar pentru a avea un formular a1 si sa nu cumva sa ramai fara un expert contabil din Cluj, astfel incat afacerea ta sa fie fix ceea ce trebuie pentru toata lumea!

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *