Extrasul de anghinare

Extrasul de anghinare, este produsul plante de anghinare, o planta erbacee, ce se gaseste in regiunea mediteraneeana, ci contine o cantitate insemnata de vitamine si nu numai printre care: vitamina C, fibre alimentare, vitamina K, acid folic, magneziu, potasiu, vitamina B6, fier si fosfor.

Planta de anghinare poate fi consumata atat in stare naturala cat si gatita, si poate trata o serie de afectiuni precum, diareea cronica si diabetul. Sucul acestei plante duce la eliminarea efectului de constipatie iar ceaiul acesteia ajuta la tratarea afectiunilor ficatului.

Astfel, extrasul de anghinare are un efect curativ si ajuta la tratarea unor afectiuni, dar pe langa acestea poate functiona excelent in cadrul unei diete de slabire. Extrasul de anghinare imbunatateste functiile ficatului, deoarece are rol de detoxificator si regleaza totodata nivelul colesterolului din sange. Ceaiul, este recomandat persoanelor care sufera de diabet si au glicemia ridicata, si functioneaza si ca un bun diuretic, ajutand la tratarea unor afectiuni ale rinichilor, mai poate diminua nivelul zaharului din sange, fiind ideal pentru diabetici.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *