Despre extractul de anghinare

In randul perosnelor care doresc sa slabeasca au aparut to mai multe intrebari depsre extractul de anghinare. Acesta este un nou  aparut pe piata produselor de slabit si cu el poti slabi intr-un mod rapid si eficient, cu pana la 8 kilograme in doua saptamani.

Despre extractul de anghinare, stim ca este un produs inovator in materie de slabit, denumirea sa in spaniola fiind Alcachofa de Laon. Contribuie eficient la detoxifierea organismului, stimuland digestia si elimina toxinele. Contine si o importanta sursa de vitamine. Deci cu acest produs poti slabi rapid, si pe durata a 14 zile scapi de 8 kilograme.

Se distribuie la cutie, a cate 14 sticlute, pentru cura de 2 saptamani. Are un gust usor amarui dar daca combini continutul unei sticlute cu suc sau limonada nu va mai exista nici o neplacere. Dar trebuie sa fii atent pe timpul administrarii acestui tratament deoarece are un efect diuretic si trebuie sa consumi zilnic 2 litri de lichide pentru a evita deshidratarea. Inainte de aincepe un astfel de tratament se recomanda consultarea unui medic nutritionist pentru a nu interveni probleme cu privire la sanatate. Astfel cere sfatul nutritionistului pentru a scapa de kilogramele in plus, fara a iti pune sanatatea in pericol in nici un fel.

About admin

2 thoughts on “Despre extractul de anghinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *