Capsulele 4Femina

Toate femeile stiu ca anticonceptionalele sunt una dintre cele mai eficiente metode pentru a evita o sarcina nedorita, si dupa indrumarea medicului mai toate aleg acest mod de a stopa o potentiala sarcina nedorita. Dar aceste anticonceptionale nu intotdeauna au numai efecte benefice asupra organismului existand si riscul aparitiei unor probleme de sanatate.

Multe femei au incercat anticonceptionalele insa la administrarea lor au aparut efecte secundare neplacute, fie de la prima folosire sau dupa mai multe.

Alte efecte negative ale acestor contraceptive este scaderea libidoului, retentia de apa in organism si in cele mai multe cazuri ficatul este supralicitat, toate acestea fiind adevarate neplaceri cauzate de administrarea acestora.

Dar de acum femeile pot contracara aceste efecte adverse ale contraceptivelor cu capsulele 4Femina, recent lansate pe piata din Romania. Pastilele sunt indicate in special in cazul contraceptivelor hormonale. Capsulele 4Femina actioneaza ca un suplimet alimentar care prin compozitie are numai efecte benefice asupra organismului. Se administreaza dupa ce ati luat pilula contraceptiva.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *