Cafe Form cafea verde buna de slabit

Biroul European Silueta si Sanatate a lansat Cafeform un nou produs de slabit. Cafeform este o cafea verde, deci neprajita, deoarece doar astfel sunt conservate toate puterile sale de ardere a grasimii si decofeinizata, pentru a putea fi recomandata tuturor celor care vor sa slabeasca.
Cafeform se prezinta sub forma de pliculete de cafea.
Cafeform pentru o saptamana slabesti pana la 5 kg pret 49.00 RON

About admin

12 thoughts on “Cafe Form cafea verde buna de slabit

 1. Am incercat cafe form fiind atrasa de toata reclama facuta mai ales pe net insa va pot spune ca nu are absolut niciun efect . E o cafea normala si cam atat In 7 zile cat am consumat o cu toate ca am avut grija ce mananc nu am slabit nici macar 100g . Asa ca fetelor va spun cu siguranta ca este inca o pacaleala , singurul efect fiind pierderea banilor

 2. Ma bucur ca intrebi de ce sterg comentariul tau.
  Avem mai multe site-uri cu aceiasi tematica si, vad ca incerci sa publici pe toate acelasi comentariu identic, luat cu copy / paste si cu adrese diferite de mail. Cunoastem acest tip de operatiune, nu esti nici prima / primul nici ultima / ultimul care o practica.
  Incerci sa descreditezi un anumit produs pentru a indrepta posibilii clienti spre un altul. Nu permitem asa ceva pe site-urile nostre. Nu aventajam un anumit produs asa ca asteptam doar comentarii pertinente nu cometarii comerciale. Aici am publicat comentariul pentru a-ti raspunde. Pe celelalte site-uri nu vom publica un comentariu identic.

 3. imi primul rand nu am folosit adrese diferite de mail ci doar am postat acelasi comentariu pe mai multe situri. sunt doar o persoana care a incercat acest produs si am vrut sa spun si altora care este adevarul. Este un produs care nu are nici un efect si cam atat

 4. ce ar insemna pt dvs un comentariu pertinent ?
  si daca vroiam sa discretitez produsul pt a promova altceva nu era logic sa fac trimitere la alt produs

 5. Ati scris un raspuns tendentios poate pt a atrage „prostimea „si atat . eu stiam ca suntem liberi sa ne exprimam opiniile si daca eu am testat ceva era normal si logic sa spun care sunt efectele

 6. si daca aici public ceva pt a mi se raspunde intreb si eu cum se pot recupera banii cheltuiti pe aceasta „cura miraculoasa”

 7. @anca: Deci adresele de mail „bolea.anca @ yahoo.com” si ” anca.bolea @ yahoo.com” nu sunt ambele ale dvs?
  Sunt reticient in legatura cu anumite comentarii, mai ales cand ele ajung identic pe mai multe site-uri si de la adrese de mail diferite, cu toate ca vin de pe acelasi calculator, deoarece am intalnit ff multe incercari de spam si discreditare online a anumitor produse, chiar daca nu promovau in schimb un anumit produs.

 8. este doar o singura adresa bolea.anca si intr adevar am postat acelasi mesaj pe mai multe situri si sincer pt ca nu aparea postat si cam toate siturile au aceiasi forma. Eu doar am vrut sa mi spun parerea si in nici un caz sa fiu acuzata de cine stie ce alte lucruri. am recunoscut ca am trimis de mai multe ori comentariu pt simplu motiv ca eu chiar am crezut in toata reclama asta si nu am vrut sa fie si alte persoane dezamagite ca si mine. Sincer chiar nu vad rostul acestor discutii dar cred ca sunt prea multe discutii pt o simpla parere nu ?

 9. @anca: Am inteles ideia. Imi cer scuze daca am parut exagerat de preventiv dar… uneori e nevoie. Iti multumesc pentru parere si astept si altele.

 10. Am incercat si eu produse de la acest „Birou European”….asa cum spune si anca…doar reclama de ele…bune de nimic…dar cata reclama…peste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *