Alege un mobilier horeca pentru exterior pentru gradina ta de vis

Cu siguranta ai stat foarte mult si te-ai gandit cum ai putea face ca gradina ta de vis sa arate minunat iar prietenii tai sa se simta ca in paradis atunci cand te viziteaza.

Tine minte cateva ponturi care te vor ajuta fara dar si poate atunci cand vei avea nevoie.

Pietrisul decorativ este intotdeauna de mare ajutor pentru a conferi o personalitate unei gradini. Il poti folosi apoi pentru umplerea aleilor, pentru a amenaja un anumit spatiu cu plante exotice sau chiar pentru a contura locul in care se afla o frumoasa fantana.

Asaza un pietris decorativ in jurul unei plante frumoase, pentru a o scoate in evidenta si pentru a atrage toata atentia asupra ei. Foloseste-l apoi langa garduri pentru a contura in mod placut toata curtea.

Amplaseaza putin pietris decorativ intre dale, plante de-a lungul lor si apoi  gazon intre ele, pentru a le anima.

Pe langa toate acestea, un mobilier horecca pentru exterior chiar este o alegere nemaipomenita si foarte potrivita pentru gradina ta.

Cu ajutorul dalelor poti amenaja si o zona pentru luat masa, ele fiind de mare ajutor pentru a tasa pamantul. Foloseste dale de mari dimensiuni puse cu grija una langa alta pentru o alee intr-o curte destul de mare.

set masa gradinaO gradina frumoasa nu duce lipsa niciodata de flori. Colorate si parfumate, vesele, ele vor ajuta la crearea unui adevarat colt de rai unde poti evada depart de griji si stres la finalul unei saptamani stresante datorita locului de munca si nu numai. Ai o multime de ponturi pentru o gradina cu flori, iar daca vrei ca ele sa infrumuseteze curtea zi de zi, tot ce ai de facut este sa alegi mereu cu grija plantele.

Orice loc din gradina poate fi un suport potrivit pentru un ghiveci mare si colorat cu flori – de la marginile aleilor pana la o buturuga pusa la intamplare. Nu uita totusi ca poti amplasa flori si pe suporturi neconventionale precum cateva cufere vechi, o bicicleta cu cateva defecte, o valiza pe care nu o mai folosesti deloc, chiar si ghetute simpatice ale copiilor. Nu trebuie decat sa iti pui la contributie si imaginatia. Desigur, solutia cea mai buna o reprezinta mereu aranjamentele de gradina gata facute, cu mai multe tipuri de floricelee si cu un aspect absolut interesant.

Iti poti imagina acum cum ar arata o pergola la intrare in curte plina de flori de caprifoi? Este cu adevarat o imagine perfecta, nu-i asa?

Florile reprezinta frumusetea, veselia, puritatea si nu numai. Daca esti un om care pune pret si suflet pentru acestea, nu ezita niciodata sa iti infrumusetezi gradina cu cele mai de pret plante superbe care exista pe pamant. La final vei zambi foarte frumos si iti vei aminti doar rezultatul, nu si efortul depus!

Multi oameni aleg apoi sa isi petreaca serile sau chiar diminetile, cu o ceasca de ceai si cu micul dejul la indemana, chiar la masuta din gradina lor. Astfel, vor avea o zi extraordinara si plina de optimism deoarece masa luata in aer liber, afara, nu se compara cu nimic altceva!

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *