Dr. Oz vorbeste despre dieta HCG

In cadrul emisiunii sale Doctorul Oz vorbeste despre dieta HCG, despre care spune ca ar trebui evitata in cazul in care nu doriti sa va infometati, si nu doriti sa va puneti sanatatea in pericol in vreun fel. Dieta HCG trebuie tinuta strict, si in cadrul ei mesele trebuie sa fie cat mai sarace, iar despre gustari nici nu poate fi vorba.

Tot Dr. Oz spune ca daca dorim sa slabim indicat ar fi o dieta echilibrata si putina activitate fizica. Pentru a slabi cu aceasta metoda – HCG, producatorii au lansat si picaturi, ce se gasesc de vanzare si pe internet, dar se pare ca nu au primit aprobare pentru a putea fi vandute.

Astfel pentru a consuma aceste produse este recomandat mai intai sa cereti parerea unui medic pentru a avea toate informnatiile si, pentru a nu va pune sanatatea in pericol.

Daca doriti sa slabiti sanatos puteti urma cele 100 de sfaturi ale doctorului Oz pentru a scapa eficient de kilogramele in plus. Aceasta dieta HCG se pare ca nu este aprecieata de cei mai multi dintre medicii nutritionisti si, se pare ca dupa terminarea ei, kilogramele pierdute care pot fi pana la 5 intr-o saptamana se vor acumula imediat inapoi, poate chiar o cantitate mai insemnata de depuneri de grasimi in organism.

Deci nu este indicata aceasta dieta HCG. Va puteti face chiar dumneavostra un program de slabire bazat pe alimente naturale pe care sa il urmati, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *