Dieta cu fructe ce ne scapa de 1 kg/zi

 

 Nu combinati!

Fructele sunt mult mai usor de digerat decat carbohidratii, si poposesc in stomacul nostru aproximativ 60 de minute daca nu sunt combinate cu alte produse. Astfel in cura de slabire cu fructe nu mai este nevoie sa consumati nici un alt produs deoarece acestea pot ingreuna digestia, si in continuare vor sta mai mult in stomac astfel fermenteaza, iar dieta nu va mai avea acelasi rezultat.
Lupta împotriva celulitei

Acesta dieta cu fructe este recomandata atat celor supraponderali, cat si celor care nu sunt multumiti cum arata din cauza celulitei. Cei care trebuie neaparat sa mearga la medicul nutritionist inainte de a incepe dieta sunt cei care au diabet. Iar pentru cei care doresc sa isi mentina silueta actuala este recomandata tinerea acestei cure pe o perioada de 2-3 zile pe luna.

Nu trebuie sa abuzezi

Oricat de simplu de tinut ar parea acesta dieta trebuie sa tinem cont si de cantitatea de fructe care o consumam intr-o zi, daca consumam kilograme de fructe nu vom avea niciodata rezultatele dorite din cauza ca acestea constin destule zaharuri. Ideal ar fi un fruct oarecare la micul dejun impreuna cu o cafea, dupa care la ora 12, 14, 16 consumati acate un alt fruct, iar seara daca doriti altceva puteti consuma o supa de legume. Astfel pentru a slabi cum spune dieta un kilogram pe zi trebuie sa elimini un total de 500-600 de calorii si sa mancati la ore fixe, si nu uitati de sport.

Iar in perioada cand vreti sa faceti o pauza de la aceasta dieta este indicat sa nu consumati paine, dulciuri, alcool, paste, grasimi si bauturi acidulate deoarece veti vedea ca kilogramele care au disparut vor aparea foarte repede inapoi.

Si nu in ultimul rand trebuie sa tineti cond de faptul ca ora 18 este ora ultimei mese.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *