Cum obtii un abdomen de invidiat!

Cei mai multi dintre noi credem ca un abdomen de invidiat se obtine foarte greu prin foarte multe exercitii fizice, si multe ore petrecute la sala. Dar mai intai pentru a avea un abdomen bine conturat, trebuie sa scapam de kilogramele in plus de pe aceasta zona si abia apoi ne putem lucra muschii abdominali. Astfel trebuie sa incepem prin reducerea de calorii, sa crestem cantitatea de proteine, sa pastram in organism grasimile esentiale.

Astfel trebuie sa mancati putin si des, dupa care va veti stabili un tranzit intestinal alert si constant, prin acestea veti arde calorii. Daca reduceti numarul de calorii consumate zilnic, grasimea de pe abdomen va disparea treptat, iar muschii vor deveni proeminenti. Dar pentru ca muschii odata formati sa-si mentina forma este necesar un numar de proteine, aproximatinv 1-2 grame. Deci o persoana care cantareste 60 de kilograme, este necesara o doza zilnica intre 60 si 120 de grame proteine.

Dupa cum am mai zis sunt grasimi bune pentru organism care nu trebuie sa lipseasca din consumatia zilnica, acestea sunt, Omega 3 sau grasimi din avocado, nuci si masline. Doar dupa ce ne impunem o alta alimentatie putem da startul exercitiilor pentru stimularea circulatiei sangelui in organism, si celor pentru formarea muschilor abdomenului. Aceste exercitii trebuie repetate de 2-3 ori pe saptamana cu cate 2-3 seturi de exercitii, respectiv 8-15 repetitii pe set.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *